Αποχετευτικό Ο Σ. Φωτιάδης προσβάλει τους κατοίκους των Καλών Δένδρων με τα ψέματα και τις συκοφαντίες του.

    Μέτρο Ποιότητας Ζωής
   ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                Δευτέρα 19/09/2016
ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
             ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 – ΣΕΡΡΕΣ

Αποχετευτικό
Ο Σ. Φωτιάδης προσβάλει τους κατοίκους των Καλών Δένδρων
με τα ψέματα και τις συκοφαντίες του.
«Ο Στ. Φωτιάδης με τα ψέματα και τις συκοφαντίες του προσβάλει τη νοημοσύνη των κατοίκων των Καλών Δένδρων στο θέμα του αποχετευτικού, όταν ισχυρίζεται ότι δεν ευθύνεται αυτός ο οποίος σχεδίασε και κατασκεύασε το έργο αλλά αυτός που το παρέλαβε» τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Κ. Χασαπίδης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Επιχείρησης.
«Τόσο ο εντεταλμένος σύμβουλος των Καλών Δένδρων κ. Γιάννης Γιάτσιος όσο και ο τοπικός Πρόεδρος  κ. ΜάκηςΤσίμας δήλωσαν δημόσια και στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι κάτοικοι του χωριού έβλεπαν ότι γινόταν μία κακή κατασκευή και δεν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει» υπενθύμισε ο Κ. Χασαπίδης.
Η επιβεβαίωση ήλθε από την Τεχνική Υπηρεσία η οποία λέει ρητά ότι το έργο είχε καθιζήσεις, γέμισε και  έφραξε με φερτές ύλες και νερά.
«Όμως ο κ. Φωτιάδης έφθασε στο σημείο να αμφισβητήσει την έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΣ δηλώνοντας, χωρίς να παρουσιάσει στοιχεία, ότι τα στελέχη της  δέχθηκαν πιέσεις για να τη συντάξουν ως έχει!
«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει» διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ.
Ο κ. Χασαπίδης ενημέρωσε ότι ο Δήμος Σερρών υποχρεώθηκε από τον νόμο ως καθολικός διάδοχος να παραλάβει το έργο διοικητικά, χωρίς να είναι σε θέση με τα μέσα που διαθέτει να το ελέγξει και να αποφανθεί για τη λειτουργικότητα του κάτι που έκανε η ΔΕΥΑΣ και το βρήκε μη αξιοποιήσιμο.
«Όσο για τις ευθύνες, αν υπάρχουν, θα αποδοθούν από τον Εισαγγελέα και όχι από εμάς» τόνισε ο Πρόεδρος.
Αναφορικά με το ποσό που οφείλουν να επιστρέψουν οι εργολάβοι στον Δήμο Σερρών και δεν το έπραξαν, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ μίλησε για παράλειψη της αρμόδιας υπηρεσίας και για του λόγου του αληθές ανέγνωσε την παράγραφο του Πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου όπου η Επιτροπή Παραλαβής «καλεί τη διευθύνουσα Υπηρεσία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες διόρθωσης του τελικού λογαριασμού».
Κλείνοντας, ο Κ. Χασαπίδης κάλεσε τον Σ. Φωτιάδη «να σέβεται τα προβλήματα και τις αγωνίες των δημοτών και να μην τα χρησιμοποιεί για να λύνει ενδοπαραταξιακά του προβλήματα, να ψηφοθηρεί και για να βρίσκεται στην επικαιρότητα».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ