Ολοκληρώθηκε το “School Music Festival”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Σέρρες, 2/9/2019
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ.Καραμανλή1, Σέρρες
τηλ. 2321350112

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε το “School Music Festival”

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το “School Music Festival” του Δήμου Σερρών που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών.
Το Σάββατο 31 Αυγούστου το θερινό θεατράκι (κεντρικό πάρκο) γέμισε από ήχους έντεχνης και παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και τζαζ, που απόλαυσαν μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και δημότες.
Συμμετείχαν ένα μουσικό συγκρότημα από το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών, το 2ο ΓΕΛ Σερρών, το Ειδικό ΕΠΑΛ Σερρών, τέσσερα σχολικά μουσικά συγκροτήματα από το Μουσικό Σχολείο Σερρών και η τζαζ μπάντα μαθητών της Δημοτικής Επιχείρησης Κομοτηνής.
Συνολικά 52 νεαροί καλλιτέχνες συμμετείχαν σε ένα μοναδικό μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκφράζοντας τις μουσικές ευαισθησίες τους και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.
Το «School Music Festival» αποτελεί έναν μοναδικό θεσμό για την πόλη των Σερρών με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους νέους καλλιτέχνες να ξεχωρίσουν και να διακριθούν και να προάγει τις σχέσεις μεταξύ των μαθητών διαφορετικών σχολικών μονάδων μέσα από τη μουσική παιδεία.

Από το γραφείο τύπου