Ο Δήμος Σερρών υποδέχεται την αιμοδοτική Φλόγα της Αγάπης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σέρρες 1 Σεπτεμβρίου2016     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Σερρών  υποδέχεται
την αιμοδοτική Φλόγα   της   Αγάπης

Για 14η συνεχόμενη φόρα θα υποδεχθεί ο Δήμος Σερρών  την αιμοδοτική Φλόγα   της   Αγάπης, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Δημαρχείο Σερρών στις 11.25 το πρωί,  στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας

Οι Σέρρες αποτελούν για ακόμη μία φορά έναν από τους σταθμούς της φλόγας που διασχίζει   ολόκληρη   τη   χώρα   με   το   μήνυμα   της  αναγκαιότητας   της εθελοντικής προσφοράς αίματος. Η «Φλόγα της Αγάπης» ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου από την Πάτρα και θα καταλήξει στις αρχές Οκτωβρίου στην Αθήνα και στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Τη   Λαμπαδηδρομία   στην   πόλη   των   Σερρών   διοργανώνει   ο Σύλλογος  Τερπνιωτών   Θεσσαλονίκης ως  μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α.,   σε   συνεργασία   με  τον Σταθμό  Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Σερρών. Την  Αιμοδοτική  Φλόγα  θα   μεταφέρουν όπως κάθε χρόνο λαμπαδηδρόμοι του ΤΕΦΑΑ Σερρών , της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.