20η Ανθοκομική έκθεση στις Σέρρες: Παράδεισος ευωδίας και χρωμάτων στην πλατεία Ελευθερίας

Σ’ έναν παράδεισο ευωδίας και χρωμάτων έχει μετατραπεί η πλατεία Ελευθέριας στις Σέρρες, καθώς «πλημμύρισε» από λουλούδια, αρωματικά φυτά και βότανα όλων των παραγωγών φυτών και των φυτωριούχων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, κατά την διάρκεια της 20ης Ανθοκομικής Έκθεσης που πραγματοποιείται από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου.

Πρόκειται, για μια έκθεση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και διοργανώνεται από το Δήμο Σερρών στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Φέτος, συμμετέχουν 13 επαγγελματίες της ανθοκομίας, οι οποίοι εκθέτουν στους πάγκους τους τα πιο όμορφα άνθη και φυτά, γεμίζοντας έτσι την «καρδιά» των Σερρών, με πανέμορφα χρώματα και μεθυστικές μυρωδιές.

Την έκθεση επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Γάτσιος, ως Δημαρχών. Ο κ. Γάτσιος συνομίλησε με τους παραγωγούς και κάλεσε τους Σερραίους και τις Σερραίες να επισκεφθούν την έκθεση και να στηρίξουν τους παραγωγούς φυτών. «Η συμμετοχή και φέτος είναι ικανοποιητική. Η πλατεία Ελευθερίας έχει στολιστεί, έχει γεμίσει χρώματα και αρώματα. Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά για να ομορφύνουν τα μπαλκόνια τους», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Παράλληλα, ο κ. Γάτσιος, ανέφερε ότι η ανθοκομική έκθεση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πριν τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών, καθώς η πλατεία Ελευθερίας παραχωρείται για τις ανάγκες των κομμάτων.

 Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ.