Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου

Τη σύμβαση για το έργο της ανακατασκευής της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο ανάδοχος κ.Νικόλαος Καΐσίδης σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου στο Δημαρχείο Σερρών.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Πρόεδρος της «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ΟΤΑ» Δημήτρης Μερετούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Μήχος και ο Α΄Αντιπρόεδρος Γιώργος Γούνας.

«Με την υπογραφή της σύμβασης ολοκληρώνεται επιτυχώς μία μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε από την αρχή της θητείας μας για να ξεπεραστούν τα εμπόδια στην υλοποίηση ενός απαραίτητου έργου υποδομής για το Αυτοκινητοδρόμιο με σημαντική αναπτυξιακή διάσταση.

Παράλληλα, εξασφαλίστηκε έκτακτη επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 450.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών», επισήμανε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου Νικόλαος Καϊσίδης τόνισε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως με στόχο το Αυτοκινητοδρόμιο να υποδεχθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο με μία καινούργια, ασφαλή και κορυφαίων προδιαγραφών πίστα.