Τρίτη συνάντηση της ΤΟΣ των Σερρών του δικτύου space4people

Ο Δήμος Σερρών και η Τοπική Ομάδα Στήριξης (ΤΟΣ) του   δικτύου “space4people”,  συνεχίζουν την Παρασκευή  10 Σεπτεμβρίου 2021 τις τακτικές συναντήσεις τους για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν δράσεις που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν τον δημόσιο χώρο της πόλης και να τον κάνουν περισσότερο ελκυστικό.

Στα Μέλη της ΤΟΣ θα παρουσιαστούν αυτή τη φορά τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που οργανώθηκε  διαδικτυακά τις προηγούμενες ημέρες και συμμετείχαν πολλοί συμπολίτες μας, σχετικά με τις προτεινόμενες «Δράσεις Μικρής Κλίμακας –Small Scale Action», ενώ παράλληλα θα προετοιμάσουν και την ενεργή συμμετοχή του δικτύου “space4people” στις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας -“European Mobility Week” – που διοργανώνει με επιτυχία κάθε χρονιά ο Δήμος Σερρών.

Η συνάντηση των Μελών της Τοπικής Ομάδας Στήριξης, που οργανώνεται και αυτή τη φορά διαδικτυακά λόγω των προληπτικών μέτρων και των κανόνων προστασίας του covid-19, πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου “space4people” που υλοποιούν οι Σέρρες μαζί με άλλες εννέα (9) πόλεις από όλη την Ευρώπη με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας URBACT ΙΙΙ .

 Στην Τ.Ο.Σ. των Σερρών εκτός από τα Στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών Δόμησης και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, που είναι και οι συντονιστές του έργου, συμμετέχουν και εκπρόσωποι: της Μείζονος αντιπολίτευσης, της Τοπικής Κοινότητας των Σερρών, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σερρών, του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου, του τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ, του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών, του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών, της Α.Ε. των ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Σερρών, της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Σερρών, του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών και του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων νομού Σερρών.