Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στις Σέρρες

                                                                                                                                   Σέρρες 17 Μαΐου 2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στις Σέρρες
19-20 Μαίου 2018 στον πεζόδρομο Κ. Καραμανλή
Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών:
“ O Δήμος Σερρών και φέτος διοργανώνει μια μεγάλη μπασκετική γιορτή. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη συνεχή υποστήριξη και συνεργασία”

Ο Δήμος Σερρών διοργανώνει και φέτος μα μεγάλη μπασκετική γιορτή. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) διοργανώνουν για 23η χρονιά το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 17 ετών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου 2018 Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, κατά τις ώρες 09:00 – 14:00, στον πεζόδρομο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Την εκδήλωση ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή και τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του Δήμου Σερρών και “ψυχή” της εκδήλωσης Νίκο Ιλανίδη με συνέντευξη που παραχώρησαν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.
«Το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 συγκεντρώνει εκατοντάδες νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την στήριξή τους, τους γυμναστές και προπονητές για την συμμετοχή τους», δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.
«Αναμένουμε φέτος οι συμμετοχές να περάσουν κάθε προηγούμενο», δήλωσε ο Βασίλης Τερζής.
Πληροφορίες και εγγραφές στο γραφείο Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου, Εθν. Αντίστασης 34 4ος όροφος (Κτήριο Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και στο τηλέφωνο 2321068918.