Το 5ο φεστιβάλ Μπουγάτσας & Τοπικών Προϊόντων διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Σέρρες, 26/10/2017
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΛ. 2321350112

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – BOUGATSA DAYS 2107
Το 5ο φεστιβάλ Μπουγάτσας & Τοπικών Προϊόντων διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών από 19-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 στην πλατεία Ελευθερίας

Τα «μυστικά» της καλής ”Σερραϊκής Μπουγάτσας” του ”Ακανέ Σερρών” το ”Πονηρό Νιγρίτας” και άλλων σερραϊκών προϊόντων ανακάλυψαν κι εφέτος οι επισκέπτες του τετραήμερου φεστιβάλ «Bougatsa Days 2017», που πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας από τις 19 έως τις 22 του τρέχοντα μήνα.
Στο φεστιβάλ-θεσμό (που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών / Τμήμα Τουρισμού σε συνεργασία με το Σωματείο Ζαχαροπλαστών–Μπουγατσοποιών Ν. Σερρών) συμμετείχαν Σερραίοι, Βούλγαροι και Σέρβοι τεχνίτες Μπουγάτσας, ζαχαροπλάστες, εκθέτες με τοπικά προϊόντα και σερραϊκές επιχειρήσεις.
Στην τετραήμερη διάρκειά του αναδείχθηκαν και πάλι οι τοπικές νοστιμιές, ο κόσμος έδειξε πόσο πολύ αγάπησε αυτή την γιορτή και οι χιλιάδες επισκέπτες την ευρεία απήχησή του.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το πλούσιο πρόγραμμα της 4ήμερης εκδήλωσης περιελάμβανε πανελληνίως γνωστούς καλλιτέχνες, Dj, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, λαϊκές και παραδοσιακές ορχήστρες, θέατρο σκιών, face painting, πολιτιστικούς συλλόγους, νεανικά συγκροτήματα και πολλά ακόμη δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.
Από το Γραφείο Τύπου