Την Τετάρτη 21 Απριλίου η διανομή τροφίμων από τον Δήμο Σερρών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ο Δήμος Σερρών θα διανείμει την Τετάρτη 21 Απριλίου τρόφιμα σε 50 οικονομικά αδύναμες οικογένειες ενόψει των εορτών του Πάσχα στο πλαίσιο της αποδοχής δωρεάς του προγράμματος “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.

Είχε προηγηθεί πρόσκληση, που ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου στις 124-2021, με το οποίο οι δημότες προσήλθαν στο γραφείο 124 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ.Καραμανλή 36 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και υπέβαλαν αιτήσεις. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την επεξεργασία των αιτήσεων από την αρμόδια υπηρεσία.

Η διανομή των προϊόντων θα διεξαχθεί στους δικαιούχους στο χώρο του Β΄ΚΑΠΗ Βενιζέλου 139, την Τετάρτη 21 Απριλίου και ώρες 09:00-13:00.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. Κατά την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.