Σύσκεψη των εκπρόσωπων του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Σερρών με τη Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα

Σύσκεψη με θέματα κοινού ενδιαφέροντος πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη στις 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα και εκπρόσωποι του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Σερρών. Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής κκ Σάκης Γάτσιος, Παναγιώτης Κεϊσογλου, Παύλος Πουλιάκας, Δέσποινα Χατζηγαβριήλ και ο Γ.Γ του Δήμου κ Άρης Αναστασιάδης.

Κάποια από τα θέματα καθολικού ενδιαφέροντος που αναπτύχθηκαν στην σύσκεψη είχαν σχέση με τον Κεντρικό πάρκο της πόλης, την εύρυθμη λειτουργία με σωστή στελέχωση της διαδημοτικής Υπηρεσίας Δόμησης (ΥΔΟΜ), οι κανονιστικές για τους πεζόδρομους και η μεταστέγαση του Αρχείου της Πολεοδομίας.

Το πολύ καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση κατά την σύσκεψη, ήταν ο καταλύτης για σωστή δρομολόγηση της επίλυσης των θεμάτων που τέθηκαν και παράλληλα θεμελιώθηκε η σωστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Αρχιτεκτόνων με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, αλλά και γενικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών όπου ο Δήμος μας έχει ουσιαστικό ρόλο ως Μητροπολιτικός Δήμος.