Συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Σερρών για τα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία

Ο Δήμος Σερρών συνεχίζει τη συγκέντρωση πρώτης ανάγκης για τα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ) για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών χιλιάδων ανθρώπων στις πληγείσες.

Έτσι, ο Δήμος Σερρών καλεί τους Δημότες να συμμετέχουν στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και στη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης αύριο, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου από τις 08.00 έως τις 16:00 στα Β΄ΚΑΠΗ Σερρών (Βενιζέλου 139).

Επικαιροποιημένη λίστα ειδών προς συγκέντρωση:

-Κουβέρτες, παπλώματα, υπνόσακοι, μαξιλάρια, σκηνές, σε καλή κατάσταση

-Φακοί

-Είδη ρουχισμού(μόνο: κασκόλ, γάντια, σκούφοι, κάλτσες)

-Είδη γυναικείας υγιεινής

-Πάνες παιδικές και τρίτης ηλικίας

-Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές

Με την ολοκλήρωση της συλλογής, ο Δήμος Σερρών θα παραδώσει τα υλικά στο Περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ώστε στη συνέχεια με έξοδα της ΚΕΔΕ το υλικό να αποσταλεί προς τις δύο χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών, στο τηλέφωνο 2321350563.