«Στολίζω την πόλη μου» Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                              ΣΕΡΡΕΣ, 13-12-2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση του Δήμου Σερρών: «Στολίζω την πόλη μου»
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον πολιτισμό Βασίλης Τερζής την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 με θέμα την διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης “Στολίζω την πόλη μου”.
“Ο Δήμος Σερρών και το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, εν’ όψη των Χριστουγέννων και των αντίστοιχων εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνουν, για 8η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Α΄ Βάθμια & Β΄ Βάθμια Εκπαίδευση Ν. Σερρών, τη δράση «Στολίζω την πόλη μου».
Με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή, την ενεργοποίηση της φαντασίας και της δημιουργικής ικανότητας των μικρών παιδιών, των μαθητών των σχολικών μονάδων του Δήμου, στολίζουμε το κέντρο της πόλης μας,” δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.

“30 και πλέον φυσικά Χριστουγεννιάτικα δέντρα θα τοποθετηθούν κατά μήκος των πεζοδρόμων Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εμμανουήλ Ανδρόνικου και μπροστά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., για να στολιστούν με δημιουργίες και κατασκευές των μικρών και μεγάλων μας φίλων.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. ενώ θα πλαισιωθεί με μουσική και τραγούδια από τους συμμετέχοντες μαθητές”, δήλωσε ο κ. Τερζής.

Με το τέλος της εκδήλωσης στο κάθε σχολείο θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και με το πέρας των εορτών θα αποδοθεί στο κάθε σχολείο το Χριστουγεννιάτικό δέντρο που στόλισαν οι μαθητές του για να το φυτέψουν στην αυλή ή στο κήπο του φροντίζοντας παράλληλα την ανάπτυξή του. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να δώσουμε ένα δεύτερο μήνυμα στα παιδιά που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική συνείδηση συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Για το Γραφείο Τύπου