Ψέμματα και συκοφαντικά τα όσα μου αποδίδονται περί ευθανασίας των σκύλων pit bull

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                       ΣΕΡΡΕΣ, 4-4-2019
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γρηγοριάδης Χρήστος-Αντιδήμαρχος :
“Ψέμματα και συκοφαντικά τα όσα μου αποδίδονται περί ευθανασίας των σκύλων pit bull”

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και κυνοκομείου του Δήμου Σερρών Χρήστος Γρηγοριάδης, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, προκειμένου να απαντήσει στην προσπάθεια κάποιων να τον συκοφαντήσουν και ταυτόχρονα να παραπληροφορήσουν τους πολίτες.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που o Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (ΦΟΣ) προσπαθεί να με συκοφαντήσει.
Μάλιστα ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών τον Μάιο 2019, αυτό θα γίνεται συστηματικά από κάποιους που προσπαθούν να με χτυπήσουν πολιτικά. Να είναι σίγουροι ότι δε θα τα καταφέρουν.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας έχω να δηλώσω ότι στη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής στις 29 Μαρτίου 2019, η πρότασή μου ήταν να υιοθετηθούν από φιλοζωικά σωματεία της περιοχής γιατί είναι επικίνδυνα για τα άλλα σκυλιά αλλά και τους ανθρώπους με διάστημα υιοθεσίας 2 μηνών. Ότι άλλο έχει ακουστεί δεν έχει σχέση με την αλήθεια. Επίσης στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αναγνώστηκε ο σχετικός νόμος, ο οποίος προβλέπει σε περίπτωση που δεν υιοθετηθούν τα επικίνδυνα ζώα, να υπάρξει ευθανασία. Ο νόμος το προβλέπει, δεν το είπα εγώ, ούτε υιοθετώ μια τέτοια εξέλιξη”, είπε ο κ. Γρηγοριάδης.

“Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή διαθέτει κάθε χρόνο για τροφές και φάρμακα πάνω από 100.000 ευρώ. Καταφέραμε το δημοτικό κυνοκομείο να λειτουργεί υποδειγματικά και να είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας,” ολοκλήρωσε ο Αντιδήμαρχος.

Από το γραφείο τύπου