Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΛΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-4-2016

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων-Πανκορασίδων θα φιλοξενήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά  ο Δήμος Σερρών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων , το Σάββατο 16-4-2016. 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν προκειμένου να στεφθούν πρωταθλητές για τη φετινή χρονιά και να επανδρώσουν αύριο τις Εθνικές Ομάδες Πάλης από όπου θα προκύψουν οι αυριανοί ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές. 

Πάνω από 600 άτομα (αθλητές, αποστολές ομάδων, συγγενείς αθλητών, κ.α.),θα βρεθούν στην πόλη των Σερρών, κατά την διάρκεια των αγώνων. 

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 14-4-2016,  ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, τόνισε οτι η δημοτική αρχή έφερε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης  το 2012, είναι η πέμπτη χρονιά που πραγματοποιείται και αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο Σερρών. 

Συνεχάρη τους διοργανωτές, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες , κάλεσε όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και δήλωσε υπερήφανος που ο Δήμος Σερρών έχει αναδειχθεί σε κέντρο σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων. 

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σοφία Μπιτζίδου, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε οτι ο αθλητισμός όπως και ο πολιτισμός στις Σέρρες, βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Επίσης στην συνέντευξη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μάκης Τενεκετζής, ο Εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Στεργίου, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χαράλαμπος Ελισιάδης καθώς και ο Προπονητής του Παλαιστικού Συλλόγου Καλών Δέντρων Χρήστος Γάτσιος. 

Οι προπονητές αναφερόμενοι στους αγώνες , τόνισαν ότι είναι υψηλού επιπέδου και ότι περιμένουν   να προκύψουν οι αυριανοί πρωταθλητές που θα επανδρώσουν  τις εθνικές ομάδες των επόμενων ετών. 

Να υπενθυμίσουμε οτι την συνδιοργάνωση των αγώνων ανέλαβαν ο Δήμος Σερρών , το Επιμελητήριο, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης , ο Παλαιστικός Σύλλογος Καλών Δέντρων και  ο παλαιστικός σύλλογος Διογένης Σερρών.