Ο Όμιλος «ΚΑΝΤΖΑΣ» και οι εθελοντές του Συνδέσμου Φίλων Facebook Νομού Σερρών και Μη, ενίσχυσαν την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών

Το πρωί της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου, η Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών έλαβε μια σημαντική ενίσχυση απ’ τον Όμιλο Σούπερ Μάρκετ «ΚΑΝΤΖΑΣ», ο οποίος απέστειλε ένα φορτηγό με τρόφιμα.

Όπως δήλωσε σχετικά η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού, κα Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου: «Η προσφορά αυτή, δείχνει υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και μας παραδειγματίζει, ώστε όλοι μας, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να διαθέσουμε κάτι απ’ το υστέρημά μας, για να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των οικονομικά ασθενέστερων».

Η κα Πάνου, ευχαρίστησε επίσης και τους εθελοντές του Συνδέσμου Φίλων Facebook Νομού Σερρών και Μη, οι οποίοι πρόσφεραν στην Κοινωνική κουζίνα του Δήμου Σερρών τρόφιμα για όλες τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε σχετικές της δηλώσεις, η Αντιδήμαρχος είπε τα εξής: «Ευχαριστούμε όλους όσους συνεισέφεραν σ’ αυτήν την πράξη αγάπης. Ευχαριστούμε τους ιδιώτες εθελοντές, που απλώνουν ακόμη περισσότερο το δίχτυ αλληλεγγύης στην τοπική μας κοινωνία, στηρίζοντας την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών. Χρόνια πολλά σε όλους μας και καλές γιορτές να έχουμε».

Από το γραφείο τύπου