Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην Περιβαλλοντική Δράση «Let’s Do It Greece»

  • Πανελλαδική Εκστρατεία 2020
  • – Let’s do it Greece 2020 –

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως κάθε χρόνο, από το 2012, ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράση της χώρας μας το “Let’s do it Greece”.

Αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 θα επισκεφτούν την πόλη μας μέλη της Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών Let’s Do It Greece “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”, προκειμένου να μεταφέρουν και διαδώσουν και στις Σέρρες τον παλμό του εθελοντισμού για την μεγαλύτερη -ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα – εθελοντική εκστρατεία του Let’s Do It Greece 2020, την Κυριακή 10 Μαΐου 2020.

Η συνάντηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ, στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, στις 5 στο απόγευμα, όπου θα φυτέψουμε μια ελιά, συμβολικά για όλα όσα μας ενώνουν και μας δίνουν τη δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο προάγοντας το κίνημα του εθελοντισμού.

Στη συνάντηση μπορούν να παραβρεθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία ή μεμονωμένα άτομα προκειμένου να μοιραστούν το δικό τους εθελοντικό όραμα με τα μέλη της  Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών Let’s Do It Greece.

Aπό το Γραφείο Τύπου