Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στους επετειακούς εορτασμούς της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

Ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου – World Health Day), σε συνεργασία με καθηγητές και φοιτητές του ΤΕΦAΑ Σερρών, θα διοργανώσουν δράσεις ευαισθητοποίησης αναφορικά με την πρόληψη και προαγωγή της υγείας που θα ξεκινήσουν από τις 28 Απριλίου 2023.

Αναλυτικότερα θα διεξαχθούν
1. στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 9:00 έως τις 13:00 βιωματικές και αθλητικές δραστηριότητες για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Παιδαγωγούς και Γυμναστές – φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών .

2. εκπαιδευτικές δραστηριότητες με θέμα το ρόλο της υγιεινής διατροφής και της άθλησης στην υγεία και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υγιεινά snack για παιδιά και ενηλίκους, που πρότειναν διατροφολόγοι.

3. ενημέρωση για τις νέες δομές υγείας του Δήμου Σερρών, θα διανεμηθεί έντυπο υλικό και θα γίνει εγγραφή όσων το επιθυμούν στο ΚΕΠ Υγείας.

Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη συλλογικότητα (δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί) επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 27 Απριλίου και ώρα 14:00μ.μ. στο email :kpn@serres.gr