Ο Δήμος Σερρών στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας και τις εορταστικές ημέρες

Ο Δήμος Σερρών βρέθηκε δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας με δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς και τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενισχύοντας περαιτέρω το δίχτυ προστασίας που έχει δημιουργήσει για όσους έχουν ανάγκη.

Με στόχο να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς φαγητό ο Δήμος Σερρών προχώρησε μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας τα Χριστούγεννα στη διανομή διατακτικών επιταγών αξίας 50 ευρώ έκαστη σε οικογένειες, που έχουν ανάγκη για την αγορά βασικών ειδών διατροφής.

Επιπλέον, η Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών ετοίμασε και διένειμε συνολικά περίπου 600 γεύματα αγάπης τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ώστε να χαρούν όλοι οι συμπολίτες μας το γιορτινό τραπέζι.

«Η κοινωνική μέριμνα αποτελεί βασική προτεραιότητα του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη και της Δημοτικής Αρχής για αυτό και βρισκόμαστε καθημερινά και σταθερά στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Οι προσπάθειές μας ενισχύονται τις ημέρες των εορτών, ημέρες αγάπης και προσφοράς, παρέχοντας περαιτέρω βοήθεια στους συνδημότες μας είτε με τη μορφή διατακτικών είτε με επιπλέον γεύματα αγάπης», τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Σωτηρία Πάνου – Αναστασιάδου.