Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΙΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σέρρες  6  Απριλίου 2017     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΙΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 2017

Την αναβάθμιση των σχέσεων των δύο πλευρών και την απόφαση για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί με τον Δήμο Νις της Σερβίας ανακοινώνει ο επί του Τουρισμού του Δήμου Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

Ειδικότερα, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού βρέθηκε στην πόλη Νις, όπου εκπροσώπησε τον Δήμο Σερρών στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 Μαρτίου – 01 Απριλίου.

Κατά τη διάρκειά της ο κ. Γρηγοριάδης είχε συναντήσεις με παράγοντες του τουριστικού χώρου, ταξιδιωτικούς πράκτορες, ενώ συναντήθηκε και με το Δήμαρχο της σερβικής μεγαλούπολης Ντάρκο Μπουλάτοβιτς, με τον οποίο εξετάστηκαν μέσα και τρόποι περαιτέρω συνεργασίας και σύνδεσης των δύο πόλεων σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και στους τομείς του πολιτισμού και της οικονομίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η εν λόγω έκθεση είναι σημαντική για ολόκληρη τη βαλκανική και ιδιαίτερα για την βόρεια Ελλάδα, η οποία υποδέχεται – κατά την θερινή περίοδο – ολοένα κι αυξανόμενο αριθμό τουριστών – επισκεπτών από την Σερβία.           
Από το Γραφείο Τύπου