Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ «14η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» ΣΤΟ ΒΕΛΙΚΟ ΤΙΡΝΟΒΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Σέρρες  18 Απριλίου 2017     
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ «14η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»
ΣΤΟ ΒΕΛΙΚΟ ΤΙΡΝΟΒΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Στην 14η Έκθεση Πολιτιστικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βελίκο Τίρνοβο της Βουλγαρίας από 6-8 Απριλίου 2017 βρέθηκε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμο Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ο κ. Γρηγοριάδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο του αδελφοποιημένου με τις Σέρρες βουλγαρικού Δήμου κ. Danijel Panov και με τους αντιδημάρχους κκ. Georgi Kamarashev και Gancho Karabadzhakov, ενώ είχε επαφές με τουριστικούς πράκτορες, φορείς του τουρισμού, αιρετούς – στελέχη διαφόρων δήμων της Βουλγαρίας κι άλλων χωρών.

 «Όπως έχω ξαναπεί» δηλώνει ο κ. Γρηγοριάδης «τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας, έχουμε σημαντική αύξηση διανυκτερεύσεων στον δήμο και στον νομό μας από αλλοδαπούς επισκέπτες, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Μεθοδικά και στοχευμένα συνεχίσουμε να προβάλουμε τον τόπο μας σε αγορές στόχους για μας. Όσοι περισσότεροι γνωρίζουν το τουριστικό προϊόν της περιοχή μας τόσο αυξάνεται και η επισκεψημότητα, κάτι που είναι ζητούμενο και στόχος μας».

Το Σερραϊκό περίπτερο επισκέφτηκε και η υπουργός τουρισμού της Βουλγαρίας κα. Stela Baltova, ενώ το παρόν στην έκθεση έδωσαν, εκτός από φορείς του τουρισμού και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης της Βουλγαρίας και αντιπροσωπίες από Ινδονησία, Πακιστάν, Κορέα, Βιετνάμ, Παλαιστίνη, Νότιος Αφρική και από τον δήμο Praga της Πορτογαλίας.

 Από το Γραφείο Τύπου