Ο Δήμος Σερρών ευχαριστεί το Γερμανικό φιλοζωικό οργανισμό HUNDEGARTEN SERRES E.v

Στα πλαίσια της συνεργασίας των ζωοφιλικών οργανώσεων με το Δήμο Σερρών και συγκεκριμένα με το Κυνοκομείο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 τελείωσε η προγραμματισμένη συνεργασία που είχαμε με την  HUNDEGARTEN SERRES E.v.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την εξαιρετική ομάδα εθελοντών του Γερμανικού φιλοζωικού οργανισμού HUNDEGARTEN SERRES E.v για την χαρά της συνεργασίας μας.

Η ευαισθησία και η στήριξη των Γερμανών εθελοντών για την βελτίωση της διαβίωσης των σκυλιών που ζούνε στο Κυνοκομείο όπως και η βοήθεια τους στην ανεύρεση οικογενειών, μας βρίσκει συνοδοιπόρους στο όραμα μας για μια πόλη χωρίς αδέσποτα και ένα Κυνοκομείο με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα στο κάθε ταλαιπωρημένο σκυλάκι που καταφτάνει.

Η ομάδα του οργανισμού, η οποία αριθμούσε 13 άτομα, αφίχθη στις Σέρρες στις 22 Οκτωβρίου με σκοπό να προσφέρει εθελοντική εργασία στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών και αναχώρησε στις 5 Νοεμβρίου 2019.

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την άριστη εντύπωση που μας άφησαν οι νέοι αυτοί άνθρωποι με την πρωτοβουλία τους να έρθουν στην χώρα μας για 14 ημέρες, με έξοδα του οργανισμού HUNDEGARTEN SERRES E.v  και να προσφέρουν εθελοντική εργασία.

Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω συνεργασίας με την HUNDEGARTEN SERRES E.v, ευχόμαστε να βρεθούν και άλλοι μιμητές για τη συνέχιση αυτού του σημαντικού έργου.

Με εκτίμηση

Για την ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ