Ο Δήμαρχος Σερρών βράβευσε τους αριστούχους μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου από το Κληροδότημα «Μητσάκου-Εμφιετζόγλου Κατίνας χήρας Λυκούργου»

Δεκαπέντε αριστούχους μαθητές, που αποφοίτησαν από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών το σχολικό έτος 2019 – 2020 βράβευσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης από το Κληροδότημα «Μητσάκου-Εμφιετζόγλου Κατίνας χήρας Λυκούργου» χθες, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν επελέγησαν από την Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος με κριτήρια την υψηλή βαθμολογία απολυτηρίου τους κατά το σχολικό έτος 2019-2020, με βαθμολογία άριστα, «10» και την εξαίρετη διαγωγή τους.

Κατά την απονομή των επαίνων ο Δήμαρχος Σερρών συνεχάρη τους μαθητές για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί μοιράστηκα σήμερα τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα αυτών των υπέροχων παιδιών, που επιβραβεύονται για την προσπάθειά τους, την όρεξη και την αγάπη τους για τη γνώση.

Όλοι εσείς είστε η ελπίδα μας για το αύριο.

Σας εύχομαι να έχετε πάντα στόχους και να τους κατακτάτε προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας», τόνισε ο κ.Χρυσάφης.

Στη λιτή εκδήλωση η εκπαιδευτικός και συγγενής της ευεργέτιδας, Μαρίας Εφετζή μίλησε για τη ζωή και το φιλανθρωπικό έργο της Κατίνας Μητσάκου – Εμφιετζόγλου, η οποία ήταν απόφοιτος του 11ου Δημοτικού Σχολείου.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτρης Σιαμάγκας, ο Διευθυντής του 11ου Δημοτικού, Νικόλαος Παπαματθαίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Δέσποινα Δερμεντζίδου, που αποτελούν και τα μέλη της τριμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, καθώς και δάσκαλοι του 11ου Δημοτικού.