Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗ ΣΕΡΡΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BADMINTON U15

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Σέρρες  1 Ιουνίου 2016      
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες
τηλ . 23210/83612

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗ ΣΕΡΡΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΤΙΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BADMINTON U15

 

Την Σερραία αθλήτρια Σωτηρίου Ματίνα βράβευσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την 01-06-2016 για την πρώτη θέση που κατέλαβε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton U15.

O Δήμαρχος συνεχάρη την αθλήτρια λέγοντας « είναι πολύ αισιόδοξο τα νέα παιδιά να μας δίνουν χαρά με διακρίσεις σε διάφορους τομείς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού κλπ.  Τα παιδιά που ενδιαφέρονται και συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και που αγωνίζονται για την διάκριση, ετοιμάζονται πολύ καλύτερα για τον αγώνα της ζωής. Διότι η νεολαία που διοχετεύει το φυσικό της δυναμικό προς τη σωστή κατεύθυνση, πετυχαίνει τους στόχους που θέτει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ολοκληρωμένη ζωή.

Η Σερραία αθλήτρια συνοδευόταν από την οικογένειά της και από τον προπονητή της Αλέξανδρο Κατζόγλου οι οποίοι με ιδιαίτερη υπερηφάνεια δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την αθλήτρια ώστε να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει τους στόχους της. 

  Από το Γραφείο Τύπου