Νέα χρηματοδότηση ύψους 1,05 εκατ. στον Δήμο Σερρών για έργα ασφαλτοστρώσεων

Μία νέα χρηματοδότηση ύψους 1,05 εκατ.ευρώ για έργα ασφαλτοστρώσεων σε αστικούς οδικούς άξονες εξασφάλισε ο Δήμος Σερρών μετά από αίτημα που υπέβαλε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην πόλη των Σερρών (Β’ Φάση) θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσηςσε κεντρικούς οδικούς άξονες.

«Το 2023 ξεκινάει με πολύ ευχάριστα νέα για τον Δήμο Σερρών, καθώς πετύχαμε μία ακόμη χρηματοδότηση για ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας με την πολύτιμη συνδρομή και στήριξη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Κώστα Καραμανλή», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης προσθέτοντας ότι πλέον οι χρηματοδοτήσεις που έχει εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση έργων την τελευταία τριετία ξεπερνούν τα 50 εκατ.ευρώ.

«Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας για να μεταμορφώσουμε τον Δήμο Σερρών, όπως δεσμευτήκαμε στους Δημότες.

Προς την κατεύθυνση αυτή, υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια, με την ανακατασκευή 45 χλμ αστικού οδικού δικτύου.

Οι σημαντικές παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας που έχουμε σε εξέλιξη βελτιώνουν αισθητά την καθημερινότητα των Δημοτών και αλλάζουν ριζικά την εικόνα της πόλης των Σερρών», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.