Μήνυμα συνεργασίας για μία πιο καθαρή πόλη στη δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η εθελοντική δράση καθαρισμού «Καθαρά πάρκα-καθαροί δρόμοι» που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών  στην οδό Κων. Καραμανλή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021.

Ο καθαρισμός υλοποιήθηκε με τη συνδρομή των εθελοντικών ομάδων «save your hood» και «active green solution» και την υποστήριξη των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας του Δήμου Σερρών.

Το σήμα έναρξης της δράσης έδωσε μπροστά στο Δημαρχείο Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσία των Αντιδημάρχων Καθαριότητας Παναγιώτη Καρακολίδη και Πρασίνου Γιάννη Τουρτούρα.

Ο κ.Χρυσάφης ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία σημειώνοντας:

«Με τη σημερινή δράση στέλνουμε το μήνυμα ότι μέσα από τη συνεργασία όλων των μελών της κοινωνίας μπορούμε να έχουμε μία πιο καθαρή και όμορφη πόλη.

Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας για τη φροντίδα και τον σεβασμό των δημόσιων και δημοτικών χώρων και να αναδείξουμε την αξία του εθελοντισμού.

Ως Δήμος Σερρών στηρίζουμε με κάθε τρόπο το αξιόλογο έργο των εθελοντικών ομάδων του τόπου μας για την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης και την προστασία του περιβάλλοντος».