Με νέα σύγχρονα οχήματα ενισχύεται ο στόλος της Καθαριότητας του Δήμου Σερρών

Εννέα(9) καινούρια και σύγχρονα μηχανήματα παρέλαβε ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματός του για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων της Καθαριότητας και της Πολιτικής Προστασίας.
Η παραλαβή και η παρουσίαση των νέων οχημάτων και μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Παναγιώτη Καρακολίδη σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά.
«Νέα όπλα μπαίνουν στη “φαρέτρα” μας για να κερδίσουμε τη μάχη για έναν καθαρό Δήμο. Με αυτά το νέα οχήματα ενισχύσουμε το στόλο της Καθαριότητας αλλά και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης και πρόσθεσε:

«Δίνουμε τη μάχη καθημερινά μαζί με τους συμπολίτες μας, για να κρατήσουμε το Δήμο μας καθαρό, αναβαθμίζοντας τις υποδομές και τον υλικοτεχνικό μας εξοπλισμό. Με την παραλαβή του νέου στόλου και εξοπλισμού με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους, από το Πρόγραμμα Φιλόδημος και από δωρεά του Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, παρέχουμε στους εργαζόμενους τα κατάλληλα μέσα για να δώσουν πιο αποδοτικά τον αγώνα για έναν πιο καθαρό Δήμο Σερρών. Είναι ένα στοίχημα, το οποίο θέσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα και το οποίο κερδίζουμε καθημερινά στον Δήμο Σερρών».

Συγκεκριμένα, στο στόλο του Δήμου Σερρών προστέθηκαν πέντε(5) νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16m3 , 12m3 και 8m3, ένα(1) καδοπλυντήριο χωρητικότητας 4m3, μία(1) υδροφόρα χωρητικότητας 3.000lt, ένας(1) εκσκαφέας φορτωτής και ένας(1) συρόμενος, ρυμουλκούμενος κλαδοτεμαχιστής.
«Μαζί με τους ανθρώπους, το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Σερρών, που δίνουν καθημερινά τη μάχη, χρειάζονται και τα απαραίτητα εργαλεία. Ως Δήμος Σερρών προμηθευτήκαμε νέα οχήματα για την ενίσχυση του στόλου και την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών τόσο της Καθαριότητας όσο και της Πολιτικής Προστασίας», τόνισε από τη δική του πλευρά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παναγιώτης Καρακολίδης.