Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων-Πανκορασίδων  στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα καθώς και το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησαν τους αγώνες, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν την επιτυχή διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης Παμπαίδων-Πανκορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών ,το Σάββατο 16-4-2016. 

Οι αγώνες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τους τελικούς, από τους οποίους αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές για το 2016. 

Την επίσημη τελετή έναρξης κήρυξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κ.  Κωσταντίνος Θάνος,  ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη   για την φιλοξενία των Πρωταθλημάτων Πάλης στις Σέρρες καθώς και για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε ο Δήμος  Σερρών,  και του απέμεινε τιμητική πλακέτα. 

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης,  στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές των αγώνων και διαβεβαίωσε την Ομοσπονδία Πάλης, ότι το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης  θα συνεχίσει να διοργανώνεται στις Σέρρες και τα επόμενα έτη, καθώς  αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο Σερρών που ξεκίνησε από το 2012. 

Με το τέλος των αγώνων ξεκίνησαν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές, όπου ο κ. Αγγελίδης κατά την απονομή των μεταλλίων συνεχάρη τους νικητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους. 

Στην επίσημη τελετή των αγώνων παραβρέθηκαν επίσης από τον Δήμο Σερρών, οι Αντιδήμαρχοι, Αθλητισμού και Πολιτισμού Σοφία Μπιτζίδου, Έργων Ηλίας Γκότσης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Γάτσιος.