Με επιτυχία το πρόγραμμα του Δήμου Σερρών για τις στειρώσεις αδέσποτων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα εθελοντικών μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων, που υλοποίησε η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Σερρών, σε συνεργασία με την οργάνωση  “VETS in ACTION “ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ και το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών.

Το πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε από 16 έως και 23 Ιουνίου στην Κοινότητα Κάτω Ορεινής, χωρίς προβλήματα, και σ’ ένα κλίμα καλής συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, στειρώθηκαν συνολικά 139 ζώα και ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διενέργεια επιπλέον στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα, ενισχύοντας το εφαρμοζόμενο απ’ το Δήμο Σερρών πρόγραμμα διαχείρισης πληθυσμού.

Ο Δήμος Σερρών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην οργάνωση  “VETS in ACTION “ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”, στο Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών, στην Πρόεδρο της Κοινότητας Κάτω Ορεινής, κα Ιχτιάρη Σοφία, για την παραχώρηση δημοτικού κτηρίου για την υλοποίηση του προγράμματος, και στους εθελοντές φιλόζωους για την ενεργή συμμετοχή τους στη δράση αυτή.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΝΑΚΗΣ