Λήξη της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ του Δήμου Σερρών

 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1, Σέρρες
Τηλ: 2321350171
 
Σέρρες, 3/1/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λήξη της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ του Δήμου Σερρών
Χιλιάδες  οι επισκέπτες της  τα φετινά Χριστούγεννα

Με μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά ολοκληρώθηκε με την συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Βαγγέλη Κακουριώτη, η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Σερρών στον ανακαινισμένο πεζόδρομο του κεντρικού πάρκου.

Να υπενθυμίσουμε ότι προηγήθηκαν  τα συγκροτήματα Monie kai Monie Coniente, ONIRAMA και το συγκρότημα του Bασίλη Προδρόμου.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ φέτος πιο εντυπωσιακή, πιό όμορφη,  με περισσότερα χριστουγεννιάτικα φώτα ,με πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με το σπιτάκι των δραστηριοτήτων, με το εργαστήρι σοκολάτας, με το σπίτι του Αι-Βασίλη, με το παγοδρόμιο, το carouzel, το λούνα παρκ, με χιλιάδες λαμπιόνια, δημιούργησε μια όμορφη και ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και την απόλαυσαν χιλιάδες επισκέπτες.

“Στόχος μας είναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ να γίνεται κάθε χρόνο πιό εντυπωσιακή, πιό λαμπερή, ώστε όσοι την επισκέπτονται να διασκεδάζουν και να περνάνε ευχάριστα, ”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή , τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ αλλά και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της χριστουγεννιάτικης αυτής εκδήλωσης. 

Από το γραφείο τύπου