ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗΣ “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΧΩΝ” 2 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                     ΣΕΡΡΕΣ, 03-01-2019
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗΣ
“ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΧΩΝ”
2 Ιανουαρίου 2018
Πέτρος Αγγελίδης- Δήμαρχος Σερρών:
“Χιλιάδες κόσμου την επισκέφτηκαν και διασκέδασαν με τις πολλαπλές εκδηλώσεις της”

Με ένα λαικό γλέντι για μικρούς και μεγάλους ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019.
Στην τελετή λήξης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ο οποίος δήλωσε τα εξής:
“Πριν από έξι χρόνια δημιουργήσαμε τον χριστουγεννιάτικο θεσμό της “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, τον οποίο χρόνο με το χρόνο τον δυναμώνουμε και τον απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Η φετινή “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ” ήταν η πιό λαμπερή, η πιό όμορφη από άλλες φορές αφού χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν το διάκοσμο και μικροί και μεγάλη την επισκέφτηκαν και διασκέδασαν με το λούνα πάρκ, το παγοδρόμιο, το εργαστήρι σοκολάτας, το καρουζέλ, το σπίτι του Αι-Βασίλη, το σπίτι των δραστηριοτήτων κλπ.
Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τις πολλαπλές μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις και διασκέδασαν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.
Πολλά συγχαρητήρια στην ΚΕΔΗΣ και σε όλους τους συντελεστές για την πετυχημένη φετινή διοργάνωση. Δημιουργήσαμε ένα θεσμό που αγκαλιάστηκε από πάρα πολλούς συμπολίτες μας.
Στόχος όλων πρέπει να είναι η ενίσχυση της Πολιτείας των Ευχών κάθε χρόνο και η στήριξή της για να γίνεται πιό όμορφη και ελκυστική, με αποτέλεσμα την τόνωση του εορταστικού κλίματος και της εμπορικής κίνησης.”

Από το γραφείο τύπου