Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Τηλεπασχόλησης στα ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) ανακοινώνει ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα της τηλεαπασχόλησης για τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.), μέχρι την ανάκληση των μέτρων που εφαρμόζονται πανελληνίως, λόγω των σοβαρών υγειονομικών εξελίξεων.

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των παιδιών από τη διάδοση του ιού COVID -19,  αλλά και τη δημιουργική απασχόληση και χαρά τους αποφασίστηκε η έναρξη του προγράμματος.

Συγκεκριμένα από τα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ανακοινώνεται:

«Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι από τις 17 Νοεμβρίου 2020 ξεκίνησε το πρόγραμμα τηλεαπασχόλησης των παιδιών των δομών μας.

Μουσικοί, θεατρολόγοι, γυμναστές, παιδαγωγοί κ.λπ. δίνουν καθημερινά το παρόν σε μια προσπάθεια να κρατήσουμε ενεργή την επαφή μας με τα αγαπημένα μας παιδιά, που μας λείπουν τόσο, ώστε η όμορφη παρέα μας να συνεχίσει δημιουργικά, προσφέροντας χαρά, διασκέδαση, γνώσεις και πολλά χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας!

Το πρόγραμμα είναι καθημερινό (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), περιλαμβάνει πολλές, ποικίλες και πλούσιες δραστηριότητες, παιχνίδια και δράσεις και υλοποιείται μετά τις 18:00.

Αγαπητές μας μητέρες ελέγξτε τα email σας και επιλέξτε το link που ενδιαφέρει τα παιδιά σας ή κάνετε συνδυασμό link ανάλογα με τη δραστηριότητα και την ώρα δράσης.

Παιδάκια! Ελάτε στην παρέα μας! Θα χαρούμε πάρα πολύ να δούμε ξανά τα όμορφα προσωπάκια σας!!! »