Ξεκινάει η αναβάθμιση των παιδικών χαρών ΙΚΑ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Γραφείο Τύπου
Κ. Καραμανλή 1, Σέρρες
Τηλ: 2321350171
  Σέρρες, 04/10/2017
Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών :  

“Ξεκινάει η αναβάθμιση των παιδικών χαρών
ΙΚΑ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ”

 “Ξεκινάει η αναβάθμιση των παιδικών χαρών ΙΚΑ-Αγίου Δημητρίου-Τιμίου Σταυρού” δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του την Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο της παιδικής χαράς του ΙΚΑ  όπου ξεκίνησαν οι εργασίες, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο έργων κ. Ηλία Γκότση.

Ο προϋπολογισμός του έργου, διευκρίνισε ο Δήμαρχος, αναλύεται σε 110.000ευρώ για εργασίες και 20.000ευρώ για προμήθεια οργάνων. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου ορίζεται σε εννέα μήνες.

Ο κ. Αγγελίδης επεσήμανε ότι ο Δήμος Σερρών θα αναβαθμίσει ακόμη δύο παιδικές χαρές αργότερα, μέσω του προγράμματος ¨Στρατηγική Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη¨ενώ υπογράμμισε ότι αναμένεται να εκδοθεί πρόσκληση για παιδικές χαρές από το πράσινο ταμείο, στην οποία ο Δήμος προτίθεται να υποβάλλει πρόταση.

Ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γκότσης Ηλίας, αναφερόμενος στο έργο, είπε ότι οι εργασίες ξεκίνησαν από την παιδική χαρά του ΙΚΑ, ο χώρος έχει αποκλειστεί για το κοινό για λόγους ασφαλείας και παρακάλεσε τους πολίτες να μην παραβιάζουν την προσωρινή εργοταξιακή περίφραξη διότι ο χώρος  είναι πλέον εργοτάξιο.

Από το γραφείο τύπου