Καλή και ασφαλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Δήμαρχος Σερρών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης επισκέφθηκε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το 1ο Γυμνάσιο Σερρών , το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο, όπου παρακολούθησε τον καθιερωμένο Αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ο Δήμαρχος θα παραστεί το απόγευμα στον Αγιασμό στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σερρών.

«Στον καινούριο κύκλο της σχολικής ζωής, που ανοίγει σήμερα, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου για μια δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Στο Δήμο Σερρών είναι καθημερινή η προσπάθειά μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης και εκπαίδευσης. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς, που καλούνται να φέρουν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με μεγάλη ευθύνη και να προτρέψω τα παιδιά μας να θέσουν και να επιτύχουν υψηλούς στόχους.
Εύχομαι στους γονείς, να έχουν υπομονή και να στέκονται πάντοτε στο πλευρό των παιδιών τους. Ας στηρίξουμε, λοιπόν, με κάθε μέσο τις προσπάθειες και τα όνειρά τους», τόνισε ο κ.Χρυσάφης.