Η Δημοτική Αρχή προτείνει απορρόφηση μέρους των προϊόντων των παραγωγών της Λαϊκής Αγοράς Σερρών

Την πρόθεση του Δήμου Σερρών να απορροφήσει μέρος των προϊόντων των παραγωγών της Λαϊκής Αγοράς των Σερρών εξέφρασε δημοσίως ο Αλέξανδρος Χρυσάφης. Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Σερρών:

«Από χθες το απόγευμα, είμαστε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των παραγωγών της Λαϊκής, εδώ στις Σέρρες, ούτως ώστε να διαφυλάξουμε τόσο τη δημόσια υγεία όσο και την παραγωγή των ανθρώπων αυτών που με τόσο κόπο δημιούργησαν.

Απ’ τη Δημοτική Αρχή, έγινε πρόταση για απορρόφηση μέρους της παραγωγής τους απ’ το Δήμο και διάθεσή της στους δημότες μας που έχουν ανάγκες, μέσω των κοινωνικών μας δομών!

Με την πρόταση αυτή:

1ον, επιτυγχάνουμε να μη δημιουργηθεί μια υγειονομική βόμβα στην καρδιά της πόλης, με ανυπολόγιστες συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές (οι εικόνες των Λαϊκών που λειτούργησαν την εβδομάδα που πέρασε, παρ’ όλα τα μέτρα, είναι σοκαριστικές).

2ον, βοηθούμε τους παραγωγούς να διαθέσουν την παραγωγή τους στους Σερραίους χωρίς να εκτίθενται και οι ίδιοι σε κίνδυνο, κρατώντας τους έτσι δυνατούς, γιατί τους αγρότες τους χρειαζόμαστε όλοι για καλά, ποιοτικά, σερραϊκά προϊόντα!

3ον, βοηθούμε όλους τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη και τους διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ, προϊόντα πρώτης ανάγκης, από Σερραίους παραγωγούς, χωρίς να τους υποχρεώνουμε να βρεθούν σε έναν χώρο στον οποίο κινδυνεύουν!

Είμαι σίγουρος ότι η έννοια της κοινωνικής ευθύνης θα γίνει κατανοητή ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Και το δηλώνω για ακόμη μια φορά: το μόνο που με ενδιαφέρει είναι Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ!»