Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα παρέστη στην τελετή αναγόρευσης του Μαργαρίτη Σχοινά σε Επίτιμο Διδάκτορα του ΔΙΠΑΕ

Στην τελετή αναγόρευσης του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, στην πανεπιστημιούπολη των Σερρών παρέστη σήμερα το πρωί η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.

«Η ανακήρυξη του κ. Μαργαρίτη Σχοινά σε επίτομο Διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, φέρνει ακόμη πιο κοντά στο Δήμο Σερρών και στον τόπο μας, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνέχεια της ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη των Σερρών το 2021. Ο λόγος του κ. Σχοινά ήταν ουσιαστικός και συγκινητικός, καθώς τόνισε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσβλέπουμε ως κοινωνία για να προχωρήσουν τα παιδιά μας μπροστά, εξασφαλίζοντας εκπαίδευση, παιδεία και διεξόδους σε όλους τους τομείς, γιατί αυτό κάνει τον άνθρωπο να εμπλουτίζεται με ιδέες και να προχωρά μπροστά» ανέφερε σε σχετική δήλωσή της, η κ. Μητλιάγκα.

Η Δήμαρχος Σερρών, τόνισε ότι υπάρχει επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία και με το ΔΙΠAΕ, σε θέματα που στόχο έχουν την παιδεία και την εκπαίδευση της νεότερης γενιάς.

Στο περιθώριο της τελετής αναγόρευσης, η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα προσέφερε στον κ. Σχοινά ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της Σερραϊκής γης.