Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε τα μετάλλια και το Κύπελλο στους πρωταθλητές της ΑΕ Σερρών

Η εφηβική ομάδα της ΑΕ Σερρών, αναδείχθηκε για τρίτη φορά πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στο κλειστό γήπεδο «Βασίλειος Αγοραστός» του Αθλητικού πάρκου Ομόνοιας. Η ομάδα των Σερρών επικράτησε του Αστέρα Καβάλας με 72-17 και κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αμέσως μετά τον αγώνα, η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα απένειμε τα μετάλλια και το Κύπελλο στους πρωταθλητές της ΑΕ Σερρών, και τους συνεχάρη για το αποτέλεσμα. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές, για τη μεγάλη προσπάθεια και την επιτυχία. Εύχομαι πραγματικά από καρδιάς, να συνεχίσουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους να έχουν επιτυχίες και στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να φέρουν νέες επιτυχίες, στο μέλλον» ανέφερε η κ. Μητλιάγκα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΕΣ κ. Κωνσταντίνος Βέρρος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της νίκης, δηλώνοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, στους συνοδούς και στους γονείς, οι οποίοι είναι καθημερινά δίπλα τους. Εμείς ως Διοίκηση, οφείλουμε να υποστηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Η πορεία δεν ήταν δύσκολη, καθώς το εφηβικό τμήμα έχει πάρα πολύ καλό έμψυχο δυναμικό και τερμάτισε πανηγυρικά. Τώρα συνεχίζουμε στο επαρχιακό πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Αισιοδοξούμε όπως και πρόπερσι να τερματίσουμε και στην τελική φάση των 8 που θα γίνει στην Άρτα».

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Σερρών κ. Νάσος Παπαδόπουλος, εξέφρασε την πεποίθηση του, ότι το σερραϊκό μπάσκετ έχει μέλλον, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά και να δίνονται ευκαιρίες.