Η ΔΕΥΑΣ καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων

   ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ   Πέμπτη  09/03/2017
ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 

             ΣΕΡΡΩΝ    
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 139 – ΣΕΡΡΕΣ  

 

 

Η ΔΕΥΑΣ καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων
 Ενημερώστε μας για τα στοιχεία του υδροδοτούμενου ακινήτου σας
και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας
Για το καλό σας!

Έχετε υπερβολική κατανάλωση που οφείλεται σε διαρροή; Ο ενοικιαστής σας χρωστάει στη ΔΕΥΑΣ αλλά δεν το γνωρίζετε;

Η ΔΕΥΑΣ σας ενημερώνει εγκαίρως και έτσι αποφεύγετε τη δυσάρεστη έκπληξη των μεγάλων λογαριασμών, φτάνει να γνωρίζει τα στοιχεία του υδροδοτούμενου ακινήτου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας.

Είναι κατανοητό, ότι με την πάροδο του χρόνου έχουν επέλθει πολλές αλλαγές στο υδροδοτούμενο ακίνητό σας, για τις οποίες δεν ενημερωθήκαμε πάντοτε όπως θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολλά στοιχεία ελλιπή ή λανθασμένα, που προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία της Επιχείρησης και αδυναμία έγκαιρης επικοινωνίας μαζί σας.

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε σας, τους ιδιοκτήτες των υδροδοτούμενων ακινήτων ή τους εκπροσώπους σας και σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον πίνακα που λάβατε ή θα λάβετε ταχυδρομικά και αφού τον υπογράψετε, να τον στείλετε στην ΔΕΥΑ με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή) στη διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 139, TK 62125
  • Με τηλεομοιοτυπία (fax) στον αριθμό: 2321083862
  • Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: mixanografisi@deyas.gr 
  • Μπορείτε επίσης να προσέλθετε στα γραφεία της ΔΕΥΑ (οδός Ελ. Βενιζέλου 139) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (έχοντας μαζί σας τον τελευταίο λογαριασμό μας, την Ταυτότητα και τα άλλα στοιχεία που χρειάζονται), όπου υπάλληλοί μας θα σας βοηθήσουν να τον συμπληρώσετε.
  • Για τη διευκόλυνση των κατοίκων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων θα μεταβούν επί τόπου συνεργεία της Επιχείρησης, σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώσουμε σε συνεργασία πάντα με τον Τοπικό Πρόεδρο.

Εφ’ όσον δεν έχετε καταθέσει συμβόλαια ιδιοκτησίας του ακινήτου ή έχει μεταβιβαστεί μετά τη σύνδεσή στο δίκτυό μας, θα πρέπει να υποβάλλετε και αντίγραφα των συμβολαίων.

Το ίδιο ισχύει και για τα συμβόλαια – συμφωνητικά των ενοικιαζόμενων ακινήτων.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα χρειασθεί να καταβάλετε τέλη που τυχόν θα προκύψουν π.χ. από αλλαγές ονόματος ενοικιαστή, εφ’ όσον η ενημέρωση των στοιχείων γίνει μέχρι το τέλος Ιουνίου 2017.

Για κάθε σύνδεση (υδρόμετρο) στο δίκτυό μας θα πρέπει να υποβάλλετε ξεχωριστό πίνακα.

Στην περίπτωση που διαθέτετε περισσότερα από ένα ακίνητα, μπορείτε να ζητήσετε να λαμβάνετε όλους τους λογαριασμούς σε μία διεύθυνση.

Μπορείτε επίσης να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας με πάγια τραπεζική εντολή σε οποιαδήποτε Τράπεζα, οπότε σας προσφέρουμε μόνιμη επιπλέον έκπτωση 10%.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ