Ενημέρωση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Σέρρες, 19-4-2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα, σχετικά με τον εξωραϊσμό του πάρκου δίπλα στο χείμαρρο Αγίου Γεωργίου Λευκώνα, απέναντι από το σούπερ μάρκετ ΚΑΝΤΖΑΣ

Προς ενημέρωση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα, σχετικά με τον εξωραϊσμό του πάρκου δίπλα στο χείμαρρο Αγίου Γεωργίου Λευκώνα, απέναντι από το σούπερ μάρκετ ΚΑΝΤΖΑΣ, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Καδής σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 19-4-2018 γνωστοποίησε τα εξής:
Από τις ρίζες των δέντρων του προαναφερόμενου πάρκου, οι κυβόλιθοι που υπάρχουν στο πάρκο αυτό ανασηκώθηκαν. Η επανατοποθέτηση και πάλι αυτών των κυβόλιθων στην πρότερα κατάσταση δεν έχει κανένα νόημα διότι και πάλι οι ρίζες των δέντρων θα ανασηκώσουν τους κυβόλιθους. Γι αυτό το λόγο ο Πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα, προτείνουν στην θέση των κυβόλιθων να φυτευτεί πράσινο.
Υπενθυμίζουμε ότι στον ίδιο χώρο υπήρχαν δύο ετοιμόρροπα και επικίνδυνα κιόσκια και για το λόγο αυτό η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τα απομάκρυνε μετά από απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λευκώνα και θα τα επανατοποθετήσει αφού προηγουμένως ανακαινιστούν και συντηρηθούν.
Επίσης τέθηκε σε λειτουργία και το συντριβάνι που υπάρχει στο πάρκο.

Από το γραφείο τύπου