«Ελευθέρια 2026»: Η Σχολή Χορού του Δήμου Σερρών παρουσιάζει τη χοροθεατρική παράσταση «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος»

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2026», η Σχολή Χορού του Δήμου Σερρών συμμετέχει με τη χοροθεατρική παράσταση «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος», προσφέροντας στις Σερραίες και τους Σερραίους μία βραδιά γεμάτη χορό, μουσική και φαντασία.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026, στις 21:00, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών «Αστέρια».
Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Σχολής Χορού θα παρουσιάσουν μία πρωτότυπη χοροθεατρική προσέγγιση του αγαπημένου παραμυθιού, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού Όλγα Γιαζοβσκιχ.
Ο Δήμος Σερρών και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών προσκαλούν τους δημότες να παρακολουθήσουν την παράσταση και να στηρίξουν την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών και των εκπαιδευτών της Σχολής Χορού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Δήμος Σερρών
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.