Δήμος Σερρών: Η 16η Ανθοκομική Έκθεση γέμισε την «καρδιά» της πόλης με χρώματα και αρώματα

Άνοιξε τις «πύλες» της το πρωί της Τετάρτης, 10 Ιουνίου, η 16η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Σερρών.

Πρόκειται για μια Έκθεση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και διοργανώνεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης των Σερρών, την Πλατεία Ελευθερίας.

Παρά τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η νέα Δημοτική Αρχή αποφάσισε τη διοργάνωσή της και τη συνέχιση αυτού του θεσμού.

Και φέτος, οι επαγγελματίες της ανθοκομίας εκθέτουν στους πάγκους τους τα πιο όμορφα άνθη και φυτά, γεμίζοντας έτσι την «καρδιά» των Σερρών με πανέμορφα χρώματα και μεθυστικές μυρωδιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για τη διοργάνωση της Έκθεσης, πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού: η απόσταση ανάμεσα στους πάγκους των συμμετεχόντων, είναι στα τρία μέτρα, ενώ, στις τέσσερις εισόδους της Πλατείας, υπάρχουν αντισηπτικά για όλους τους πολίτες.

Όπως δήλωσε σχετικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών του Πολίτη του Δήμου Σερρών, Γιώργος Ταΐρης: «Πιστεύω ότι η Έκθεση θα έχει και φέτος μεγάλη επιτυχία. Ευελπιστούμε να την επισκεφθούν πάρα πολλοί συμπολίτες μας – και όχι μόνο».

Από το γραφείο τύπου