Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από το Δήμο Σερρών

Ο Δήμος Σερρών ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής τροφίμων για τους δικαιούχους ΚΕΑ οι οποίοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα  από το Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιήσει διανομή νωπών προϊόντων και βρεφικών προϊόντων  . Παρακαλείστε να προσέλθετε την Πέμπτη 25 Ιουνίου και Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 από τις 09:00 έως τις 13:00 στο  3ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Νιγρίτης (αποθήκες Ταυλαρίδη), ΤΚ62100 νωπά προϊόντα και Βρεφικών ξηρών προϊόντων στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Νωπά προϊόντα:

  1. ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ      :      Τεμάχια  1  Βάρος:  1,0 kg
  2. ΚΡΕΑΣ BOEIO          :      Τεμάχια  1  Βάρος    1,0 kg
  3. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ                :      Τεμάχια  1  Βάρος :   0,5 kg
  4. ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ  :       Τεμάχια  1  Βάρος :  0,5 kg
  5. ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ                :       Τεμάχια  1  Βάρος :  1,0 kg
  6. ΜΠΑΝΑΝΕΣ             :        Τεμάχια  1  Βάρος :  1,0 kg

Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  5 κιλά.

Κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής Ξηρά-Βρεφικά προϊόντα:

1. ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ             Τεμάχια 5  Βάρος 0,25kg

2. ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ                         Τεμάχια  6  Βάρος 0,25kg

Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  2,75 κιλά.

Προσοχή: Θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά όλες οι οδηγίες από τον ΕΟΔΥ (Μέτρα Ατομικής Προστασίας, και αποστάσεων πάνω από 2 μέτρα μεταξύ των ωφελουμένων), επίσης θα εξυπηρετούνται μόνο όσοι έχουν λάβει μήνυμα την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση (Λόγω εκτατών συνθηκών δεν χρειάζεται επικύρωση της).

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων( κυρίως πολυμελών οικογενειών) , απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:              2321350564 / 2321350565