Δελτίο τύπου o Δήμος Σερρών καθαρίζει τον χείμαρρο της κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          Σέρρες, 03-02-2017
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                      
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                  
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δελτίο τύπου
o Δήμος Σερρών καθαρίζει τον χείμαρρο της κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων

Ο Δήμος Σερρών συνεχίζει τον  καθαρισμό του χειμάρρου των Αγ. Αναργύρων στην περιοχή ευθύνης του  από την “Κόκκινη γέφυρα” έως την γέφυρα της οδού Σιγής .

Στην κοιλάδα Αγ. Αναργύρων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.

“Ο καθαρισμός του χειμάρρου της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων ήταν επιβεβλημένος να γίνει αφού έτσι η ροή του νερού θα γίνεται ελεύθερα χωρίς εμπόδια όπως, π.χ αυτοφυή βλάστηση, δέντρα, φερτές ύλες κτλ. και δεν θα κινδυνεύουν από πιθανές πλημμύρες οι γύρω περιοχές. Με την ολοκλήρωση του έργου οι πολίτες που δραστηριοποιούνται στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής θα αισθάνονται πιό ασφαλείς” , δήλωσε ο κ.Αγγελίδης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 68.178,90 € και οι εργασίες οι οποίες εκτελούνται, σύμφωνα με την μελέτη την οποία συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερρών είναι οι εξής:

Καθαρισμός της κοίτης του χειμάρρου Αγ. Αναργύρων από αυτοφυή βλάστηση, ξυλώδη φυτά, δέντρα, φερτές ύλες κλπ από την γέφυρα της οδού Σιγής μέχρι την κόκκινη γέφυρα.

 

                                                                      Από το γραφείο τύπου