«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» 5η Συνάντηση την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

Το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Η 5η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 με τα εξής θέματα:

Κλιματική αλλαγήνέα δεδομένα με εισηγητή τον κ.Κίμωνα Χατζημπίρο, Ομ. Καθηγητή Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος

-Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών με εισηγητή τον κ.Αντώνη Αυγερινό PhD, Φαρμακοποιό, Υπ/γο ε.α. Πρόεδρο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ)

Συντονισμός : Εμμανουήλ Πικουλής, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Κοσμήτορας Επιστημών Υγείας Διευθυντής του ΠΜΣ «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών»

Για να παρακολουθήσετε την 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.