ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

 

Ο Οργανισμός “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” με το κινητό του εργαστήριο ενημέρωσης “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” βρίσκεται στις Σέρρες  από την Τρίτη 7/3 έως Παρασκευή 10/3/2017.

Στο κεντρικό πάρκο όπου φιλοξενείται, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το έργο του “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.

Την Τρίτη 7 Μαρτίου, κατά την έναρξη των εκδηλώσεων ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος κάλεσε τους φορείς του τόπου, προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για το έργο του Οργανισμού.

Από το Δήμο Σερρών παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Αραμπατζής (εκ μέρους του Δημάρχου Σερρών ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα).

Ο κ. Αραμπατζής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σερρών προς το “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”, διαβεβαιώνοντας τον κ. Γιαννόπουλο ότι στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο Οργανισμών.

Δήμος Σερρών
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.