Με ποιον τρόπο μπορείτε να απογραφείτε το επόμενο διάστημα

Όποιος πολίτης δεν έχει απογραφεί μέχρι τώρα μπορεί να επισκέπτεται τα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής μέσα στο Διοικητήριο κατά τις εργάσιμες ώρες με ταυτότητα, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Επίσης, από 15 Φεβρουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου θα υπάρχει συνεργείο απογραφής στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, ώρες  9.00-15.00, καθημερινά καθώς και Σάββατο και Κυριακή. 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2321022097, 2321022616, 2321062350

Email : serres@statistics.gr

Δήμος Σερρών
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.