Εμπρησμοί σε επτά κάδους απορριμμάτων στον Δήμο Σερρών

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκαν τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου κάδοι απορριμμάτων σε Σκούταρι, Κουβούκλιο, Κουμαριά και Αδελφικό.

Άγνωστοι πυρπόλησαν και κατέστρεψαν συνολικά επτά κάδους αποκομιδής του δικτύου καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Σερρών και συγκεκριμένα δύο κάδους στο Σκούταρι, όπου υπήρξε και επέμβαση της Πυροσβεστικής, δύο κάδους στην Κουμαριά, δύο κάδους στο Αδελφικό και έναν κάδο στο Κουβούκλιο.

«Τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες και επικίνδυνες όχι μόνο για τη δημοτική περιουσία αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών.

Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε τέτοιου είδους αντικοινωνικές ενέργειες», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Καρακολίδης.

Ήδη, η Διεύθυνση Καθαριότητας με συνεργεία της προχωρά σε άμεσο καθαρισμό και αντικατάσταση των κατεστραμμένων κάδων.

Παράλληλα, ο Δήμος Σερρών θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Attachments

    Δήμος Σερρών
    Επισκόπηση απορρήτου

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.