1. Home
  2. /
  3. Δημοσιεύσεις
  4. /
  5. Ενημέρωση Πολιτών
  6. /
  7. Ανακοινώσεις
  8. /
  9. Εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών...

Εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

Ο Δήμος Σερρών και η Αντιδημαρχία Οικογένειας και Κοινωνικών Δομών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα «Αστέρια» του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών.

Ομιλητής στην ενημερωτική εκδήλωση θα είναι ο κ. Ιωάννης Γλωσσόπουλος, παιδοψυχολόγος και ιδρυτής του Kidnest, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Οι δεξιότητες του σύγχρονου γονέα».

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30, στο Τζιντζιρλί Τζαμί, η καλλιτεχνική ομάδα «Παραμυθολαλίτσες», θα παρουσιάσει το διαδραστικό παραμύθι: «Μια μέρα με την οικογένεια. Με όλη την οικογένεια».

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση κατασκευών των μαθητών και μαθητριών των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών.

Attachments

    Δήμος Σερρών
    Επισκόπηση απορρήτου

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.