Δωρεάν Drive through rapid tests για τον κορωνοϊό στις 19 Φεβρουαρίου στον Δήμο Σερρών

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών ενημερώνει ότι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 09:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test), σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στο 1ο χλμ Σερρών -Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Εθνικού Σταδίου.

Τα Drive through rapid tests θα πραγματοποιηθούν, σε όσους επιθυμούν, από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ χωρίς ραντεβού, αποκλειστικά σε άτομα που θα μετακινούνται με αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι. Rapid covid-19 test δεν θα διενεργηθούν σε πεζούς.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική

  • Για μετακίνηση αποστολή sms στο 13033 κωδικός 1

  • Πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική Ταυτότητα

  • Να γνωρίζετε τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)

  • Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 12 ετών

  • Απαιτείται αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος

  • Στο αυτοκίνητο οι επιβαίνοντες μπορούν να είναι έως 3 άτομα(συγγενικά)

H συνεργασία όλων κρίνεται απαραίτητη προκειμένου η διαδικασία να κυλήσει ομαλά και να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Θα τηρηθούν πιστά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Δήμος Σερρών
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.