admin1

Ο Δήμαρχος Σερρών διακηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό προμήθειας «Ανταλλακτικών & ελαστικών οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Σερρών», ποσού 116.139,50 € χωρίς ΦΠΑ & 144.012,98 € με ΦΠΑ, με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης, τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής ανά είδος της συγκεκριμένης προμήθειας του Δήμου, για το σύνολο της προκηρυχθείσας ποσότητας του κάθε είδους με βάση τις απαιτήσεις που ορίζονται στην παρούσα διακήρυξη και στη σχετική μελέτη
Ετικέτες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Σέρρες 12 Ιουλίου 2018 
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                 Αρ. Πρόσκλ.: 11
Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 
 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Π Ρ Ο Σ:
κ.κ. 1. Αγγελίδη Πέτρο, Δήμαρχο Σερρών
2. Δημοτικούς Συμβούλους
Ενταύθα
3. Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Σερρών
Έδρες τους


Έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 ΤΑ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στις 18 Ιουλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00΄, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Ετικέτες

Ο Δήμαρχος Σερρών διακηρύσσει συνοπτικό  Διαγωνισμό προμήθειας «Φαρμάκων και ειδών για το Δημοτικό Κυνοκομείο», ποσού  41.116,18€ χωρίς ΦΠΑ 47.433,68€ με ΦΠΑ, σε ευρώ, με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης, την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής ανά ομάδα της συγκεκριμένης προμήθειας του Δήμου, για το σύνολο της προκηρυχθείσας ποσότητας του κάθε είδους με βάση τις απαιτήσεις που ορίζονται στην παρούσα διακήρυξη και στη σχετική μελέτη.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

 

Ετικέτες
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Σερρών προκηρύσσει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου από τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών, στο οποίο θα στεγαστεί το Γ' ΚΑΠΗ ΣΕΡΡΩΝ και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της διακήρυξης.
Ετικέτες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩN
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 1 ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ. 2321350112

                                                                                 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Σερρών προσφέρει φάρμακα υψηλού κόστους σε νοσοκομεία ανακουφίζοντας ανήμπορους συμπολίτες μας και  βοηθώντας να εξοικονομήσει το κράτος σημαντικούς πόρους.

Το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Σερρών στο οποίο συμμετέχει και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Σερρών συνεχίζει πολύ δραστήρια να παρέχει φάρμακα  σε πολίτες που απειλούνται από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το κοινωνικό φαρμακείο βοηθώντας ανήμπορους συμπολίτες μας, βοηθάει σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία  και το κράτος στην εξοικονόμηση πόρων αφού προσφέρει δωρεάν φάρμακα υψηλού κόστους, ορούς , αντιπηκτικές ενέσεις κ.α, τα οποία χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία.

Τη δράση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Σερρών παρουσίασε με συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παρουσία  του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών Αναστάσιου Ρόντση ,του Διευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος Νιγρίτας Παναγιώτη Ραδόπουλου και της Προέδρου του συλλόγου Φίλων του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγενείου “Αλέξανδρος Συμεωνίδης” και Πρόεδρο του κοινωνικού ογκολογικού φαρμακείου του Θεαγένειου Νοσοκομείου Καίτη Κοντοπούλου.

Ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε στη λειτουργία και την προσφορά του κοινωνικού φαρμακείου λέγοντας ότι από το 2012 που ξεκίνησε την λειτουργία του, προσφέρει δωρεάν φάρμακα σε πάνω από 300 συμπολίτες μας το μήνα ενώ απλόχερα προσφέρει σημαντική ποσότητα φαρμάκων σε ιδρύματα του νομού μας, όπως  , το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΑΑΜΕΑ), στο ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου, σε άπορους κρατούμενους του καταστήματος κράτησης Νιγρίτας,  καθώς και σε φορείς εκτός νομού όπως στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στους κατοίκους απομακρυσμένων νησιών,  τους Σύριους πρόσφυγες, τους πλημμυροπαθείς Σέρβους, τους Παλαιστινίους, στην οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα κ.α.

“Το κοινωνικό φαρμακείο επιτελεί πολύ σημαντικό έργο  και σε  συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο βοηθάμε πολλούς ανήμπορους συμπολίτες μας, όχι μόνο στις Σέρρες αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου σε συνεργασία με το Θεαγένειο Νοσοκομείο χορηγεί δωρεάν υψηλού κόστους φάρμακα και συνδράμει έτσι στην εξοικονόμηση πόρων του κράτους. Έχει επίσης ως στόχο να προσφέρει δωρεάν φάρμακα με μεγαλύτερη συχνότητα στους Σύριους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο camp Σερρών.” τόνισε ο κ. Αγγελίδης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης τους πολίτες που προσφέρουν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων στο κοινωνικό φαρμακείο καθώς και το φαρμακευτικό σύλλογο για την πολύτιμη συνεργασία του με το Δήμο Σερρών, προκειμένου να λειτουργήσει το κοινωνικό φαρμακείο με τέτοια επιτυχία.

Από το γραφείο τύπου
Ετικέτες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Περισσότερα... Ok