Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ομάδα εργασίας για το έργο «Europe Reunited - rEUnite»

Κατηγορία Διαγωνισμοί
Διαβάστηκε 910 φορές

Ο Δήμος Σερρών απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε νέους/νέες για συμμετοχή σε ομάδα εργασίας για το έργο «Europe Reunited» με ακρωνύμιο “rEUnite”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες» (Europe for Citizens). Το έργο «Europe Reunited» θα συγκεντρώσει πολίτες από διάφορες χώρες και θα προωθήσει την κατανόηση της εξέλιξης του θεσμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σημαντικού ρόλου της για τη συνύπαρξη των εθνών, μέσα από τη μελέτη και αναζήτηση στοιχείων για τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα των τελευταίων 70 χρόνων. Κάθε εταίρος θα δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας που θα αποτελείται από 10-15 νέους ανθρώπους, η οποία θα διεξάγει τοπική έρευνα σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα ορόσημα. Οι νέοι θα ερευνήσουν πως έγιναν αντιληπτά τα γεγονότα αυτά στη χώρα τους και ποιες ήταν οι συνέπειές τους και θα μεταφέρουν τα αποτελέσματα σε συναντήσεις στους υπόλοιπους εταίρους που βρίσκονται στην Ισπανία (Μαδρίτη), στην Πολωνία (Βαρσοβία), στη Ζουλ (Γερμανία), στη Φλωρεντία (Ιταλία), στο Βέλικο Τάρνοβο (Βουλγαρία) και στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο).

Οι νέοι/ νέες θα πρέπει να είναι ηλικίας 18-30 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου και να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα κάτωθι:

- Αίτηση (σύμφωνα με το συνημμένο πρότυπο)
- Βιογραφικό σημείωμα (σύμφωνα με το συνημμένο πρότυπο)
- Φωτοτυπία ταυτότητας

Η προθεσμία ξεκινάει από τις 09/11/2020 και λήγει στις 23/11/2020.

Συνημμένα αρχεία:
Powered by 300x150 tranparent